LA NOIA DEL VESTIT BLAU de Laia Vilaseca

LA NOIA DEL VESTIT BLAU ePub

Uno de los libros más buscados en formato PDF, ePub y Mobi es LA NOIA DEL VESTIT BLAU de Laia Vilaseca. Según los lectores este libro es uno de los más interesantes que publicó editorial ROSA DELS VENTS; ese es el motivo por el cual, a continuación, les brindaremos algunas alternativas para que puedan obtenerlo sin problemas.

LA NOIA DEL VESTIT BLAU de Laia Vilaseca

Sinopsis de LA NOIA DEL VESTIT BLAU ePub

Una novel·la de misteri ambientada al Pirineu que ja ha captivat milers de lectors. La Martina acaba d’arribar a Treviu, un poblet de muntanya on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d’infantesa, s’hi sent segura. Però tan bon punt s’hi instal·la, s’assabenta que han profanat tres tombes al cementiri vell, una de les quals pertany a una noia d’identitat desconeguda que va morir fa més de trenta anys al pont del Malpàs i que tothom recorda com «la noia del vestit blau». Tot indica que es va suïcidar, però la seva mort sempre ha estat un misteri. Quan la Martina decideix investigar què li va passar a la noia, posa en marxa, sense saber-ho, una sèrie d’esdeveniments que l’endinsaran en una perillosa aventura, i s’haurà d’enfrontar a algú disposat a fer tot el que calgui per evitar que els secrets del passat surtin a la llum. Una novel·la rural noir completament absorbent, que submergeix el lector en la vida d’aquest petit poble ple de gent entranyable, però també de secrets i de perills.

Información adicional LA NOIA DEL VESTIT BLAU:

  • Autor: Laia Vilaseca
  • ISBN: 978-84-18033-36-0
  • Categoría: Novela policiaca y de misterio. Novela negra
  • Año de edición: 2021
  • Editorial: ROSA DELS VENTS
  • Páginas: 304
  • Idioma: Español

Otras búsquedas: LA NOIA DEL VESTIT BLAU completo, LA NOIA DEL VESTIT BLAU gratis, LA NOIA DEL VESTIT BLAU PDF, LA NOIA DEL VESTIT BLAU epub, LA NOIA DEL VESTIT BLAU kindle, LA NOIA DEL VESTIT BLAU mobi, descargar LA NOIA DEL VESTIT BLAU.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

[button url="https://librosenunclick.com/descargar" background="#298CB5" size="5"]Registrate AQUÍ[/button]