PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS de Llibert Ferri

PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS ePub

Uno de los libros más buscados en formato PDF, ePub y Mobi es PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS de Llibert Ferri. Según los lectores este libro es uno de los más interesantes que publicó editorial EDICIONS DE 1984; ese es el motivo por el cual, a continuación, les brindaremos algunas alternativas para que puedan obtenerlo sin problemas.

PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L'URSS de Llibert Ferri

Sinopsis de PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS ePub

La Rússia de Putin no s’entén sense la humiliació que va representar l’esfondrament de la Unió Soviètica de la mateixa manera que l’arribada de Hitler al poder no s’entén sense la humiliació que van representar per a Alemanya les reparacions de guerra imposades el 1919 pel Tractat de Versalles. El llibre comença el 2006 amb l’assassinat de la periodista Anna Politkóvskaia i del policia exiliat a Londres Aleksandr Litvinenko. Putin, un home del KGB, un txequista, governa des de la tardor de 1999 amb la intenció de fer de Rússia un estat policial i perpetuar-se en el poder.
Refer l’imperi aplicant a Ucraïna la doctrina soviètica de «sobirania limitada», desencadenant una guerra civil, annexionant-se Crimea i ocupant el Donbass és un dels deliris que Putin té al cap, alhora que vol que Europa se senti amenaçada, i aprofitarà qualsevol escletxa per entrar-hi. ¿Era darrere de la crisi catalana del 2017? ¿Es tractava de sacsejar Espanya, un dels flancs més fràgils de la UE? ¿I com de malament es portarà amb els EUA de Joe Biden?

Llibert Ferri Mateo és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i va estudiar ciències socials a l’ICESB. Entre el 1987 i el 2007 va ser enviat especial de TV3 a l’Europa central i oriental i a l’antiga Unió Soviètica. Autor de diversos llibres, és col·laborador habitual del diari Ara en temes de Rússia i de l’est d’Europa.

Información adicional PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS:

  • Autor: Llibert Ferri
  • ISBN: 978-84-18858-00-0
  • Categoría: Política. Generalidades
  • Año de edición: 2021
  • Editorial: EDICIONS DE 1984
  • Páginas: 320
  • Idioma: Español

Otras búsquedas: PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS completo, PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS gratis, PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS PDF, PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS epub, PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS kindle, PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS mobi, descargar PUTIN TRENTA ANYS DESPRÉS DEL FINAL DE L’URSS.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

[button url="https://librosenunclick.com/descargar" background="#298CB5" size="5"]Registrate AQUÍ[/button]