SOC FILL DELS EVUZOK de Lluis Mallart

SOC FILL DELS EVUZOK ePub

Uno de los libros más buscados en formato PDF, ePub y Mobi es SOC FILL DELS EVUZOK de Lluis Mallart. Según los lectores este libro es uno de los más interesantes que publicó editorial DEBOLSILLO; ese es el motivo por el cual, a continuación, les brindaremos algunas alternativas para que puedan obtenerlo sin problemas.

SOC FILL DELS EVUZOK de Lluis Mallart

Sinopsis de SOC FILL DELS EVUZOK ePub

El testimoni d#un missioner que va anar al Camerun i va tornar convertit en antrop.leg Lluís Mallart va anar com a missioner al Camerun a convertir africans al cristianisme. Per. van ser els africans, amb els quals va conviure vuit anys, els qui el van convertir a ell en antrop.leg. La relació de Lluís Mallart amb els evuzok va ser tan estreta que el van anomenar «fill dels evuzok». Mallart narra en aquest llibre una experiència extraordinària i explica com són i què fan els evuzok, instal·lats a les clarianes de la selva camerunesa. Viu des de dins els ritus col·lectius, les festes i els problemes dels evuzok com un veí acceptat. Mallart ens transmet l’emoció de descobrir el fons cultural i les formes socials d’un poble que per a nosaltres és ex.tic, per. en el qual se’ns apareixen proves insospitades de la compartida condició humana. Soc fill dels evuzok és un testimoni que impressiona tant pel rigor de l’observació com pel seu batec humà.

Información adicional SOC FILL DELS EVUZOK:

  • Autor: Lluis Mallart
  • ISBN: 978-84-18132-95-7
  • Categoría: Antropología social
  • Año de edición: 2021
  • Editorial: DEBOLSILLO
  • Páginas: 336
  • Idioma: Español

Otras búsquedas: SOC FILL DELS EVUZOK completo, SOC FILL DELS EVUZOK gratis, SOC FILL DELS EVUZOK PDF, SOC FILL DELS EVUZOK epub, SOC FILL DELS EVUZOK kindle, SOC FILL DELS EVUZOK mobi, descargar SOC FILL DELS EVUZOK.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

[button url="https://librosenunclick.com/descargar" background="#298CB5" size="5"]Registrate AQUÍ[/button]